aquest any ho tenim tot venut...

Gaudint junts de la primera coca des de fa 25 anys


Des de Cal Mossèn volem donar-vos les gràcies. Gràcies per la confiança dipositada en nosaltres i en el nostre treball. És inexplicable el que sentim davant aquest gran acolliment des dels inicis d’aquest projecte, fa ja 25 anys. Això ens enorgulleix enormement. Sempre hem gaudit i presumit de tenir una relació propera amb els nostres clients i amb futurs clients, i és per això que creiem convenient explicar la situació actual de la família Cal Mossèn.

Ens trobem en una tessitura agredolça. Des de fa 1 any no podem afrontar més volum de comandes ni servir a nous clients. Això ha estat a conseqüència de que els nostres clients han obert nous locals o simplement, han ampliat les seves comandes inicials de coques. Arribem a la decisió de no acceptar més clients ni comandes perquè volem continuar servint les nostres coques en les condicions de qualitat que nosaltres mateixos ens exigim i que creiem, que entre altres coses, han estat clau del nostre èxit. Volem seguir creixent, per descomptat que sí, però seguint la línia i la forma en la qual ho hem anat fent fins ara. Es tracta d’una circumstància temporal que segur tindrem resolta en uns mesos.

En el cas que vostè sigui ja client de Cal Mossèn, esperem que entengui que si necessiten més coques de les que han anat encarregant anteriorment en els últims anys, sentim no poder satisfer aquesta demanda. I en el cas que sigui un possible nou client, sentim no poder proveir-los de la nostra coca de Mossèn Cinto, encara que en el cas que segueixin volent informació de la nostra coca estarem encantats d’informar-los per a una futura relació. +info

Dit això, aquest comunicat serà difós en tots els nostres canals online: Facebook, Instagram i web per fer constar que sòm transparents i seriosos i esperant que entenguin la nostra decisió. Estem ja immersos en la tasca de reorganització d’aquesta petita empresa i esperem oferir aviat coques del Mossèn Cinto a tots els interessats i amb la qualitat que ens caracteritza.

Moltes gràcies per l’interès mostrat i per la confiança dipositada en aquesta família d’artesans del pa.

Cordialment,

 

Cal Mossèn

tornar