la COCA DE MOSSÈN CINTO A TAULA

UN PA DE COCA INTERNACIONAL


La Coca del Mossèn va néixer a Folgueroles i avui és present a les millors taules gastronòmiques del país i de fora.

Aquest viatge ha estat possible gràcies a l’esforç realitzat al pastador de Cal Mossèn, a la dedicació de molts anys, al perfeccionament i a la recerca de mètodes i instruments que potenciïn el procés d’elaboració original però sense desvirtuar-lo.

El millor que es pot dir de la Coca del Mossèn és que té una personalitat distintiva.
La podem reconèixer per la seva crosta cruixent, per la molla de textura esponjosa i pel seu sabor, entre dolç i salat. Un sabor com el d’abans.

Què podeu fer amb la Coca del Mossèn? Doncs un munt de combinacions!…
El nostre pa de coca artesà és la millor base dels principals plats de la cuina catalana tradicional: una saludable escalivada, un bon plat de botifarra amb seques, acompanyant una taula de pernil o formatges o bé amb vedella o tonyina. També pot acompanyar les creacions més agosarades. La imaginació és el límit de qualsevol!

A nosaltres ens agrada la simplicitat. Per això, la Coca del Mossèn resulta perfecte per fer-ne un bon pa torrat sucat amb tomàquet, amb un bon raig d’oli d’oliva i un pessic de sal. És d’aquesta manera com millor es poden apreciar les seves qualitats. Si sou panarres de mena, entendreu perfectament el què volem dir…

La Coca del Mossèn és una proposta gourmet que sabran valorar aquells que cerquin productes tradicionals però alhora diferents i amb caràcter. Un toc d’originalitat a la taula.

tornar