ON TROBAREU LA COCA DE MOSSÈN CINTO?

Coca per restaurants


Al contrari d’altres coques amb aquest nom, la coca de Cal Mossèn no es comercialitza a fleques i petits establiments. Hem orientat la nostra producció vers l’àmbit de la restauració, oferint un servei exclusiu, integral i amb totes les garanties d’alta qualitat.

Com a ambaixadors de la Coca de Mossèn Cinto, cerquem l’excel·lència. Les coques s’elaboren cada dia a l’obrador, sota comanda, a mà, amb ingredients naturals i en fornades molt reduïdes, amb cuites de no més de cinquanta coques.
Aquesta limitació ens permet allunyar-nos de la sobreexplotació, mantenir un exhaustiu control de qualitat i conservar al màxim les propietats del pa acabat de fer.
Volem remarcar que aquesta coca la fem de manera natural, per tant i tenint en compte que és un producte “viu” (o, amb microorganismes vius) costa molt aconseguir tanta regularitat sense utilitzar additius o processos de conservació.

Però el procés no acaba aquí. Traslladem les coques als establiments i restaurants amb els quals col∙laborem de forma molt estreta. Cuidem molt el trasllat i la presentació i, un cop allà, vetllem perquè es mantinguin en les millors condicions que ajudin a preservar totes les extraordinàries qualitats del nostre pa artesà .

L’objectiu és el d’oferir al client una experiència plena. Una Coca de Mossèn Cinto que regali les mateixes sensacions que les que desprenia l’obrador familiar en el passat.

Tel. 93 888 82 87 | calmossen@calmossen.com

tornar