Les MANS I EL COR DE CAL MOSSÈN

Pa de Coca


La Coca de Mossèn Cinto és una expressió genuïna de la nostra tradició flequera, del treball pacient i artesà. Sovint arraconada pel ritme frenètic que imposa la modernitat, ara aquella saviesa popular de les coses ben fetes torna a emergir com un actiu preuat. Dipositari d’uns valors que són el precedent d’expressions contemporànies com l’alimentació ecològica, l’slow food o els productes de quilòmetre zero.

El pa, l’aliment de la humanitat des de temps immemorials, és un excel·lent banc de proves en el qual assajar aquesta nova manera de fer les coses. Una filosofia que combina plaer i coneixement, que cultiva el sentit del gust, que atorga dignitat al menjar i als productes naturals, contrària a l’estandardització del gust per la gastronomia i que promou la salvaguarda del patrimoni alimentari i de les tradicions culinàries lligades al territori. Com la Coca de Mossèn Cinto.

Cal Mossèn la nostra tasca diària consisteix a preservar l’essència del passat i potenciar les seves virtuts. Aprofitant l’experiència dels nostres pares i els coneixements que ens han transmès, intentem aportar el nostre esforç, per tal d’oferir un pa artesà de qualitat.
Això es pot aconseguir estimant i mimant el nostre pa de coca.
A través del treball constant, de l’experiència adquirida i d’un procés d’investigació i d’innovació tècnica incessant. Una barreja de tradició i contemporaneïtat ­i un polsim de poesia culinària­ que s’ha de saber administrar en la justa mesura.

tornar