La personalitat distintiva de la Coca de Cal Mossèn

27 de desembre del 2017
  • La personalitat distintiva de la Coca de Cal Mossèn

    View more

Una crosta cruixent, una molla de textura esponjosa i un sabor entre dolç i salat, com el d’abans. Així és la Coca de Cal Mossèn. Es pot combinar amb infinitat de plats i sabors, fins i tot dels més agosarats, però és la millor base dels principals plats de cuina catalana tradicional, com una escalivada, una botifarra amb seques o una taula de pernil i formatges.

La Coca de Cal Mossèn resulta perfecte per fer-ne un bon pa torrat sucat amb tomàquet, amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal. Es tracta d’una proposta gourmet que sabran valorar aquells que cerquin productes tradicionals però, alhora, diferents i amb caràcter per aportar un toc d’originalitat a la taula.


tornar