El pa, un aliment bàsic al llarg de la història

18 de desembre del 2017
  • El pa, un aliment bàsic al llarg de la història

    View more

El pa ha estat l’aliment de la humanitat des de temps immemorials. La Coca de Mossèn Cinto és una expressió genuïna de la tradició flequera de la família, així com del treball pacient i artesà. La societat actual i el seu ritme frenètic sovint arraconen la saviesa popular de les coses ben fetes, però, curiosament, aquest pensament i voluntat està tornant a ressorgir, amb l’alimentació ecològica, l’slow food o els productes de quilòmetre zero, per exemple.

Seguint aquesta filosofia, la Coca de Cal Mossèn combina plaer i coneixement i cultiva el sentit del gust, que atorga dignitat al menjar i als productes naturals. Alhora, promou la salvaguarda del patrimoni alimentari i de les tradicions culinàries lligades al territori.


tornar