Cal Mossèn, al Food Experience de Cirera&Cabani

15 de desembre del 2017
  • Cal Mossèn, al Food Experience de Cirera&Cabani

    View more

Cirera&Cabani aposta per a una proposta diferent de càtering per a esdeveniments socials i empresarials per tal que sigui un banquet per recordar. Com no podia ser d’altra manera, compten amb la Coca de Cal Mossèn per oferir als seus clients el millor acompanyaments per als diferents plats.

IMG_0716

 

IMG_0714

Les creadores d’aquesta experiència, Neus Cirera i Lali Cabani, volen tot sigui una autèntica experiència gastronòmica, alhora que esperen fomentar el contacte directe entre productors i convidats. La seva aposta, igual que la de Cal Mossèn, passa per la selecció de la millor matèria primera i de temporada per descobrir el sabor més pur dels aliments.

IMG_0718

La presentació va tenir lloc el passat dissabte 2 de desembre de 2017 al Cortal Gran, a Sant Pere Pescador (Girona).

 

IMG_0717
IMG_0715
IMG_0712


tornar