On es pot trobar la Coca del Cal Mossèn?

30 de novembre del 2017
  • On es pot trobar la Coca del Cal Mossèn?

    View more

La Coca de Cal Mossèn no la trobareu a fleques ni a petits establiments, ja que hem orientat la nostra producció exclusivament a la restauració.

Cerquem l’excel·lència i totes les garanties d’una alta qualitat del producte, per això, les coques s’elaboren a diari a l’obrador, sota comanda i a mà, amb ingredients naturals i en fornades molt reduïdes, amb cuites d’un màxim de 50 unitats.

A més, també ens encarreguem del trasllat de les coques als establiments i restaurants amb els que col·laborem. En cuidem la presentació i procurem que, un cop allà, es mantinguin en les millors condicions que ajudin a preservar totes les extraordinàries qualitats d’aquest producte.

Això ens permet garantir una Coca de Mossèn Cinto que regala les mateixes sensacions que les que desprenia l’obrador familiar en el passat.


tornar