El Mercat del Trumfo i la Sal compta amb Cal Mossèn

26 de novembre del 2017
  • El Mercat del Trumfo i la Sal compta amb Cal Mossèn

    View more

Cal Mossèn va participar el passat diumenge 19 de novembre a la segona edició del Mercat del Trumfo i la Sal d’Odèn, al Salí de Cambrils (Lleida). Vam fer una demostració de com coure una truita amb trumfos en un fogó natural i ecològic, el que va generar molta expectació i curiositat entre els visitants.

La mostra va aplegar els productors autòctons de trumfos, aquesta patata característica de la zona del Pirineu, i professionals artesans de diverses branques. També hi va haver una gran varietat d’activitats: degustació de la cuina del trumfo, visita al Salí, rangoli solidari Fundació Vicens Ferrer, venda de cava de la fira, sortejos i tallers.


tornar