La Coca de Cal Mossèn, a la Tapa Solidària amb Albert Adrià

20 de novembre del 2017
  • La Coca de Cal Mossèn, a la Tapa Solidària amb Albert Adrià

    View more

Els participants al certamen d’enguany de la Tapa Solidària a Barcelona van poder gaudir dels plats del restaurant La Cala d’Albert Adrià, acompanyats de la Coca de Cal Mossèn.

IMG_0591

El reconegut xef Albert Adrià, juntament amb altres grans noms de la cuina catalana com Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, entre d’altres, va ser l’amfitrió de la Gran Festa Solidària de les Estrelles, que va tenir lloc el 26 d’octubre a la terrassa del restaurant Bravo de l’Hotel W de Barcelona.

Els restaurants participants al certamen van elaborar 14.500 tapes per a més de 450 comensals, que van poder gaudir d’una experiència culinària única.

La recaptació d’enguany, que va sumar 30.000 euros, anirà destinada al Casal dels Infants, a través del projecte Entorn Escolar, el qual ofereix activitats de reforç escolar a 700 infants i joves en risc d’exclusió social.

IMG_0587


tornar