Brindisa i El Gato Negro Tapas visiten les instal·lacions de Cal Mossèn

15 de novembre del 2017
  • Brindisa i El Gato Negro Tapas visiten les instal·lacions de Cal Mossèn

    View more

Brindisa és una empresa de distribució de productes d’alimentació típicament espanyols al Regne Unit i compta amb diferents restaurants. Amb seu a Londres, tenen des de fa molts anys la Coca de Cal Mossèn entre la seva oferta i, per això, recentment van visitar el nostre obrador.

brindisa

Van venir acompanyats de representants de El Gato Negro Tapas, un prestigiós restaurant de tapes i guanyador de diversos premis, situat al centre històric de la ciutat anglesa de Manchester. En aquest establiment, els comensals poden gaudir de la Coca de Cal Mossèn per acompanyar els millors plats del restaurant.

el gato negro tapas 02 el gato negro tapas 01

LA VISITA

Els convidats van fer una ruta per les nostres instal·lacions per conèixer els diferents productes i com s’elaboren, així com veure de prop el molí. Els responsables de Cal Mossèn els van explicar el projecte i els amics de Brindisa i El Gato Negro Tapas van quedar encantats amb la manera de treballar, el resultat dels productes i la sensibilitat amb què es treballa al llarg de tot el procés.

cal mossen visita 02

cal mossen visita 01

Com no podia ser d’altra manera, la visita va acabar amb una degustació de la Coca de Cal Mossèn i altres productes típics de Catalunya.

cal mossen visita 03

 


tornar