L’històric restaurant Can Jeroni ofereix la coca de Cal Mossèn per acompanyar els seus plats

27 de setembre del 2017
  • L’històric restaurant Can Jeroni ofereix la coca de Cal Mossèn per acompanyar els seus plats

    View more

Un raconet idíl·lic dels Pirineus catalans és el petit poble de Beget, prop de Camprodon. Allà hi ha el característic i acollidor restaurant Can Jeroni, obert a principis del segle XX. Només d’entrar-hi, un ja s’hi troba com a casa i pot gaudir de l’edifici, reformat però que preserva el seu valor original, i de les magnífiques vistes de l’església i la ribera.

unnamed

Els seus plats ens permeten fer un petit viatge en el temps i, per això, la millor manera d’acompanyar-los i vestir-los és amb la coca de Cal Mossèn.

unnamed-3

Tant si mengem a la sala principal com al reconstruït celler, a l’íntim reservat al caliu de la llar de foc o a la privilegiada terrassa de la plaça, la combinació de textures i sabors de la cuina de Can Jeroni amb la coca de Cal Mossèn no ens deixarà indiferents.

unnamed-2


tornar