Aquest cap de setmana, tornem al Mercat del Born Gourmet!

16 de març del 2017
  • Aquest cap de setmana, tornem al Mercat del Born Gourmet!

    View more

Aquest pròxim 18 i 19 de març torna el #MercatBornGourmet de Barcelona Born Gourmet. Durant tot el cap de setmana, la plaça Pla de Palau es convertirà en un mercat de productors gourmets. Un autèntic espai on els productors de qualitat i comerciants vendran els seus productes directament. Embotits de qualitat, conserves artesanes, peix fresc de la llotja de la Barceloneta, verdures acabades de collir… i no hi faltaran les nostres coques de Cal Mossèn!

A més, també podreu gaudir del #Brunchdepagès on els xefs dels restaurants de Barcelona Born Gourmet prepararan diversos plats cuinats al moment amb els millors productes del mercat i servei de bar, amb una selecció de vins i caves, cervesa i vermut. També hi haurà tallers gastronòmics i una zona infantil.

Barcelona Born Gourmet és una iniciativa d’onze restaurants ubicats al barri històric del Born, amb la finalitat de destacar-se com a veritables artesans del sabor. Reivindica la gastronomia de producte i de qualitat. El Mercat Born Gourmet romandrà obert el tercer dissabte i diumenge de cada mes (de febrer a juny), en horari de 10h a 22h. Per a més informació: Barcelona Born Gourmet


tornar