Un acompanyament perfecte per a la nostra coca: Carpier Ahumados

27 de setembre del 2016
  • Un acompanyament perfecte per a la nostra coca: Carpier Ahumados

    View more

Avui us parlarem d’una altra empresa de la terra catalana, famosa i reconeguda per la gran qualitat de tots els seus productes. En aquest cas, us parlarem de Carpier, des de 1995 una excel·lent empresa de fumats.

Són pioners en el seu sistema d’elaboració, ja que tracten als productes amb banys freds, vapors, fums i massatges entre altres tractaments. Com si es tractés d’un balneari! La seva filosofia es basa en la qualitat i en l’honestedat, oferint sempre un producte fresc i de temporada als seus clients.

Concretament, estan localitzats a Sant Vicenç de Montalt encara que els productes que utilitzen per fer els seus fumats provenen de llocs molt diversos: Els salmons, raps i bacallans els reben dels mars de Noruega, Islàndia o Dinamarca; l’ànec de Les Landes (França); la tòfona negra que utilitzen prové d’Osona; el safrà de les seves anguiles de La Manxa; el porc ibèric de les millors deveses de Huelva i Salamanca; i l’alcohol que utilitzen de la millor qualitat: Vodka Karlsson Gold, whisky de Malta de 8 anys i ginebra Citadelle.

Sens dubte, un perfecte producte delicatessen que pot ser acompanyat en una perfecta sintonia amb un autèntic pa de coca com la de Cal Mossèn. Animeu-vos a provar aquesta combinació!


tornar