Recomanació Cal Mossèn: Ibéricos Maldonado, el millor pernil ibèric amb denominació d’origen del món.

11 de maig del 2016
  • Recomanació Cal Mossèn: Ibéricos Maldonado, el millor pernil ibèric amb denominació d’origen del món.

    View more

A Cal Mossèn també ens agrada experimentar i provar productes de qualitat. Productes exclusius que gaudeixen d’un caràcter i d’una personalitat únics. És per això que avui ens agradaria molt parlar-vos de Ibéricos Maldonado, estem segurs que molts de vosaltres ja els coneixeu.

Ibéricos Maldonado neix d’una família amb tradició carnissera a Badajoz. Actualment, està al capdavant Manuel Maldonado – tercera generació – des de 1992 -, i aquesta ramaderia aposta pel porc ibèric de raça pura i de gla.

Un dels seus productes més famosos és el seu pernil de gla, considerat el millor pernil ibèric amb denominació d’origen del món. A més, és el primer pernil del món amb certificat ADN: Albarragena. Les peces com el pernil, el llom, l’espatlla, etc. són les de més valor normalment, però també estan entre la seva varietat un altre tipus de peces derivades com poden ser xoriços, botifarres, etc. conservats amb les tècniques tradicionals que va aprendre en la seva família, a més de les típiques peces de carn.

El sabor de la carn de porc pur de gla és indescriptible i incomparable. Sens dubte us convidem a provar qualsevol de les peces de Ibéricos Maldonado. I que millor que acompanyar-ho amb l’autèntic pa de coca de Cal Mossèn? Una combinació ideal 😉


tornar