unnamed-4

L’històric restaurant Can Jeroni ofereix la coca de Cal Mossèn per acompanyar els seus plats

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Un raconet idíl·lic dels Pirineus catalans és el petit poble de Beget, prop de Camprodon. Allà hi ha el característic i acollidor restaurant Can Jeroni, obert a principis del segle XX. Només d’entrar-hi, un ja s’hi troba com a casa i pot gaudir de l’edifici, reformat però que preserva el seu valor original, i de les magnífiques vistes de l’església i la ribera.

unnamed

Els seus plats ens permeten fer un petit viatge en el temps i, per això, la millor manera d’acompanyar-los i vestir-los és amb la coca de Cal Mossèn.

unnamed-3

Tant si mengem a la sala principal com al reconstruït celler, a l’íntim reservat al caliu de la llar de foc o a la privilegiada terrassa de la plaça, la combinació de textures i sabors de la cuina de Can Jeroni amb la coca de Cal Mossèn no ens deixarà indiferents.

unnamed-2