CalMossen-Can¦âete3

On es pot trobar la Coca del Cal Mossèn?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

La Coca de Cal Mossèn no la trobareu a fleques ni a petits establiments, ja que hem orientat la nostra producció exclusivament a la restauració.

Cerquem l’excel·lència i totes les garanties d’una alta qualitat del producte, per això, les coques s’elaboren a diari a l’obrador, sota comanda i a mà, amb ingredients naturals i en fornades molt reduïdes, amb cuites d’un màxim de 50 unitats.

A més, també ens encarreguem del trasllat de les coques als establiments i restaurants amb els que col·laborem. En cuidem la presentació i procurem que, un cop allà, es mantinguin en les millors condicions que ajudin a preservar totes les extraordinàries qualitats d’aquest producte.

Això ens permet garantir una Coca de Mossèn Cinto que regala les mateixes sensacions que les que desprenia l’obrador familiar en el passat.